Subota, 25. ožujka 2023.

Pomognite potrebitima i odazovite se akciji prikupljanja donacija za koprivničku Socijalnu samoposlugu

U prikupljanju donacija te pakiranju i podjeli paketa sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner

Preporučujemo

Koprivnički Crveni križ u subotu, 17. rujna, u shopping centru Supernova organizira akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.

Volonteri će od 9 do 13 sati dijeliti letke s popisom potrebnih proizvoda te preuzimati donacije.

“Police naše Socijalne samoposluge su gotovo prazne, a najviše nedostaju brašno, ulje, sol, riblje i mesne konzerve, dječja hrana i slatkiši, konzervirano povrće i marmelade, no i svi ostali prehrambeni proizvodi. Pozivamo građane koji su u mogućnosti da doniraju nešto od toga i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Unaprijed zahvaljujemo svima koji će u kolicima naših volontera ostaviti poneki proizvod”, ističi uz koprivničkog Crvenog križa.

Prikupljene stvari bit će raspoređene u pakete koji se u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijele potrebitim korisnicima koji su na to stekli pravo temeljem Socijalnog programa Grada Koprivnica.

U prikupljanju donacija te pakiranju i podjeli paketa sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner.

Podsjetimo, projekt Volonter penzioner je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine.

Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti