Utorak, 5. prosinca 2023.

Povremeni kosovski reprezentativac pojačao napad Slavena Belupa

Valja istaknuti i podatak da je za reprezentaciju Kosova skupio tri nastupa, od kojih dva u lipnju prošle godine, i jednom zatresao mrežu

- Advertisement -

Arb Manaj novi je igrač Slavena Belupa, objavio je koprivnički prvoligaš na službenoj stranici.

Napadač rođen u kosovskoj Klini 23. srpnja 1998. godine potpisao je dvogodišnji ugovor uz mogućnost produženja, a pravo nastupa za koprivničku momčad imat će od utakmice s Osijekom.

Manaj je u svojoj karijeri branio boje kosovskih klubova KF Dukagjini i KF Trepca za koje je u 52 utakmice postigao 24 pogotka te turskih drugoligaša Keciörengücüa, Balikesirspora, Bandirmaspora za koje je u 48 nastupa postigao 18 pogodaka.

- Advertisement -

Valja istaknuti i podatak da je za reprezentaciju Kosova skupio tri nastupa, od kojih dva u lipnju prošle godine, i jednom zatresao mrežu.

– Sretan sam što sam potpisao ugovor sa Slaven Belupom. Znam sve o ligi i klubu. Pričao sam puno s Hoxhom s kojim sam već igrao u mladim reprezentacijama Kosova tako da mi je manje-više sve objasnio. Vjerujem da ću se brzo prilagoditi momčadi i da ću joj svojim igrama pomoći da ostvari što bolje rezultate. Već neko vrijeme treniram s momčadi i sada su napokon sve ‘tehnikalije’ gotove pa se mogu u potpunosti posvetiti nogometu – rekao je Manaj nakon potpisanog ugovora.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti