Četvrtak, 27. siječnja 2022.

Premijer Plenković: Nastava će idućeg četvrtka i petka biti online

Bitno je da se pridržavamo onih ključnih epidemioloških mjera - distance, nošenje zaštitne maske, prozračivanja prostora, osobne higijene..., naglasio je premijer.

Preporučujemo

U Banskim se dvorima održao redoviti sastanak vladajuće koalicije na kojem se najviše razgovaralo o situaciji s koronavirusom i pripremi rebalansa proračuna i proračuna za 2022., a nakon sastanka koalicije javnosti se obratio premijer Andrej Plenković.

Premijer je na početku rekao kako je ministar Zdravko Marić predstavio konture rebalansa proračuna i proračuna za sljedeću godinu te da su svi partneri pozdravili i rebalans i proračun za 2022. koje će Vlada usvojiti na sjednici u četvrtak.

“Kao što vidimo imamo sve veći broj novozaraženih. Ono što je jako važno u ovim okolnostima je apelirati na sve koji se nisu cijepili da se cijepe, a ovima kojima je sada došlo vrijeme i za treću dozu da dobiju i treću dozu”, istaknuo je premijer te naglasio kako je bitno da se pridržavamo onih ključnih epidemioloških mjera – distance, nošenje zaštitne maske, prozračivanja prostora, osobne higijene i svega što samo po sebi sprječava širenje koronavirusa.

“Ministar Fuchs je dogovorio sa svim županijskim Stožerima i Stožerom grada Zagreba da se idućeg tjedna, dakle kada je blagdan Svih svetih i kada nije bilo predviđeno da škole rade u utorak i srijedu, da se u četvrtak i petak odradi nastava online tako da umirimo ovu školsku populaciju od praktički ovoga petka pa do 8. studenog “, kazao je Plenković.

- Advertisement -

Najnovije objave