Četvrtak, 18. kolovoza 2022.

Pridružite se novoj akciji koprivničkog Crvenog križa u prikupljanju namirnica za potrebite

U Socijalnoj samoposluzi trenutačno najviše nedostaju brašno, ulje, riblje i mesne konzerve, dječja hrana i slatkiši, konzervirano povrće i marmelade

Preporučujemo

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira prikupljanje donacija za svoju Socijalnu samoposlugu u robnom centru KTC, u koprivničkoj Ulici Ivana Česmičkog, u ponedjeljak, 11. srpnja. Njihovi volonteri će tamo od 9 do 13 sati građanima dijeliti letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimati donacije.

U Socijalnoj samoposluzi trenutačno najviše nedostaju brašno, ulje, riblje i mesne konzerve, dječja hrana i slatkiši, konzervirano povrće i marmelade, no i svi ostali prehrambeni i higijenski proizvodi svakako će nekom od potrebitih sugrađana mnogo značiti.

Građani koji bi naknadno željeli donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine mogu to učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica, u Ulici braće Radić 7, radnim danom od 7 do 15 sati.

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica unaprijed zahvaljuje svima koji u kolicima kod volontera u KTC-u u ponedjeljak ostave donacije za Socijalnu samoposlugu.

U prikupljanju donacija sudjelovat će umirovljenici uključeni u projekt “Volonter penzioner”. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine.

Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’ Starigrad.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

- Advertisement -

Najnovije objave