Petak, 12. srpnja 2024.

Prijavite se i vi na Ljetni kamp na koprivničkim Bazenima Cerine

Svaki kamp je ove godine orijentiran tematski uz nezaobilazne igre na vodi. Na kraju kampa polaznici će dobiti poklon iznenađenja i diplomu za sudjelovanje

- Oglas -

Dječji ljetni kamp i ove će godine mališanima ponuditi pregršt zabave, učenja i rekreacije kroz petodnevno druženje na koprivničkim Bazenima Cerine, ove godine u tri termina.

Prvi kamp kreće 1. srpnja, drugi 8. srpnja, a za sve mališane željne dobre zabave tijekom školskih praznika osiguran je još jedan termin u kolovozu, i to 22. kolovoza.

Ljetni kamp traje od ponedjeljka do petka, od 10 do 16 sati, a vrijeme provedeno na Bazenima Cerine ispunjeno je druženjem, dobrom zabavom i rekreacijom.

- Oglas -

Svaki kamp je ove godine orijentiran tematski uz nezaobilazne igre na vodi te je svaki dan osiguran obrok. Na kraju kampa polaznici će dobiti poklon iznenađenja i diplomu za sudjelovanje.

Broj djece ograničen je na 20 (plivači i poluplivači), a s njima će tijekom cijelog kampa biti stručni treneri i osoblje Bazena Cerine.

Cijena: 80 eura (50% popust na drugo i svako sljedeće dijete)

Informacije i rezervacije:
recepcija.cerine@komunalac-kc.hr
048/240-570

OPIS LJETNIH KAMPOVA

- Oglas -
  1. Borilački kamp (1. – 5. srpnja)
    program je namijenjen djeci od 6 do 12 godina. Ovaj kamp spaja uzbuđenje borilačkih vještina sa zabavnim i kreativnim aktivnostima. Uz prisustvo iskusnih trenera djeca uče osnove borilačkih sportova kroz dinamične i interaktivne treninge, dok se istovremeno zabavljaju kroz razne igre. Ovaj kamp je idealan za razvoj samopouzdanja, stjecanje novih vještina i sklapanje novih prijateljstava, čineći svaki dan avanturom.
  2. Plesno/nogometni kamp (8. – 12. srpnja)
    program je namijenjen djeci od 6 do 12 godina. Kombinacija plesnih radionica i nogometnih treninga omogućit će djeci da poboljšaju koordinaciju, fleksibilnost i timski rad, uz dodatne zabavne aktivnosti i izlete.
  3. Ritmičko-sportski kamp (22. – 26. kolovoza)
    program je namijenjen djeci od 6 do 12 godina. Fokus na ritmičku gimnastiku i sportske igre pomaže djeci da razviju motoričke vještine kroz gimnastičke elemente, natjecanja i kreativne radionice.

Svaki kamp pruža jedinstveno i inspirativno iskustvo, potičući fizičku aktivnost i razvoj novih vještina kroz igru i zabavu. Osim toga, djeca će uživati i u svakodnevnim radionicama i igrama na vodi.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti