Subota, 21. svibnja 2022.

Raspisani unutarstranački izbori u koprivničko-križevačkom SDP-u

Kandidacijski postupak traje od 28. listopada do 4. studenoga, svi kandidati koji će se kandidirati moraju imati podmirenu članarinu do 26. listopada, a izbori će se održati 27. studenoga ove godine

Preporučujemo

Županijski odbor SDP-a Koprivničko-križevačke županije u ponedjeljak je na svojoj 14. sjednici donio odluku o raspisivanju unutarstranačkih izbora.

Kako stoji u priopćenju kojeg je potpisao aktualni predsjednik Mladen Kešer, na izborima će se birati predsjednik županijskog SDP-a, tri potpredsjednika, pet članova županijskog predsjedništva te 38 članova županijskog odbora.

Kandidacijski postupak traje od 28. listopada do 4. studenoga, svi kandidati koji će se kandidirati moraju imati podmirenu članarinu do 26. listopada, a izbori će se održati 27. studenoga ove godine.

”Pozivam sve članice i članove da se kandidiraju za tijela i organe stranke na županijskoj i lokalnoj razini. Pozivam sve članice i članove da u vrijeme unutarstranačke kampanje sve prođe bez teških riječi, ali uz čvrsto sučeljavanje programskih ideja i planova, na dobrobit naših građana i jačanje socijaldemokratske politike”, poručio je Kešer.

- Advertisement -

Najnovije objave