Četvrtak, 18. travnja 2024.

Raspored odvoza granja na području Koprivnice

Granje je potrebno odložiti na javnu površinu, izvan dvorišta, na pristupačno mjesto za teretna vozila, tako da ne smeta prometu

- Oglas -

Odvoz granja koji Komunalac svake godine obavlja na koprivničkom području trajat će od 11. do 23. ožujka.

Granje je potrebno odložiti na javnu površinu, izvan dvorišta, na pristupačno mjesto za teretna vozila, tako da ne smeta prometu, i to najkasnije do 7 sati na dan odvoza (po zaostali otpad nećemo se vraćati).

“Molimo građane da granje vežu u snopove za ručni utovar. Duže komade granja koje nije pogodno za vezanje u snopove potrebno je odložiti tako da je odrezani dio grane na istoj strani hrpe (radi lakšeg utovara)”, stoji na službenim stranicama koprivničkog Komunalca.

- Oglas -

Također, granje će se moći odložiti na četiri nove lokacije, i to kod društvenog doma iz trgovine na Vinici, iza benzinske postaje Petrol na Varaždinskoj cesti, na zelenoj površini uz potok kod križanja s Bjelovarskom cestom u Ulici Novi Brežanec te kod ulaza lijevo u Kampus (kod kružnog toka) na Peteranskoj cesti.

Lokacije će biti označene tablama.

Podsjetimo, tijekom cijele godine dovoz granja i ostalog biorazgradivog otpada u Kompostanu Herešin i dalje je besplatno za sve građane kojima Komunalac odvozi otpad (Koprivnica i osam općina).

Zimsko radno vrijeme Kompostane Herešin (do 1. travnja) je ponedjeljak od 7 do 16 sati, utorak – petak od 7 do 15 sati i subota od 8 do 13 sati.

Raspored odvoza granja možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti