Utorak, 21. svibnja 2024.

Scuba Explorers na koprivničkim bazenima Cerine

Scuba Explorers program osmišljen je tako da kroz igru uključi djecu u osnove ronjenja, upozna ih s opremom, proširuje znanja o životu u moru i podvodnom svijetu te razvija timski duh i svijest za očuvanjem okoliša

- Oglas -

Ronilački klub Plavi na koprivničkim bazenima Cerine organizira i ove godine Scuba Explorers od 21. kolovoza do 23. kolovoza od 10 do 14 sati.

Scuba Explorers program namijenjen je isključivo djeci između 8 do 12 godina. Osmišljen je tako da kroz igru uključi djecu u osnove ronjenja, upozna ih s opremom, proširuje znanja o životu u moru i podvodnom svijetu te razvija timski duh i svijest za očuvanjem okoliša.

Iskoristite priliku svojem mališanu omogućiti sudjelovanje u jedinstvenom obliku izvan nastavne aktivnosti koja u jednom nudi zabavu i obrazovanje!

- Oglas -

Program se izvodi u bazenu uz profesionalni nadzor. Instruktori odgovorni za edukaciju djece imaju dugogodišnje iskustvo u podučavanju novih ronilaca, kao i položen poseban ispit za podučavanje djece po međunarodnom programu i standardima

Standardi programa Scuba Explorers dio su standarda za obuku ronilaca međunarodno priznate škole ronjenja Scuba Schools International (www.divessi.com/hr/diving-for-kids), a ujedno su priznati i od strane Ministarstva prosvjete i športa.

Po završetku programa polaznici dobivaju Scuba Explorers certifikat i diplomu te mogu nastaviti svoju aktivnost kroz daljnje programe.

Prijave i upiti za program Scuba Rangers:

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti