Petak, 12. srpnja 2024.

Silvija Turist, obrt za prijevoz i putnička agencija, svojim klijentima nudi pouzdanost i visoke standarde

Obrt za prijevoz Silvija Turist osnovala je Silvija Porić davne 1996. godine i jedna je od rijetkih žena koje možemo vidjeti za volanom autobusa. Nakon gotovo 15 godina aktivnog bavljenja uslugama prijevoza, priča je zaokružena proširenjem obrta na djelatnost putničke agencije. Silvija Turist jedan je od najaktivnijih u Udruženju obrtnika Koprivnica, koje tijekom ove godine provodi projekt promocije upravo svojih aktivnih obrtnika

- Oglas -

Udruženje obrtnika Koprivnica provodi projekt “Promocija aktivnih obrtnika 2024”.

Riječ je o projektu kojim će Udruženje tijekom ove godine promovirati svoje aktivne obrte i dobrovoljne članove.

Pod pojmom “aktivnog obrtnika” smatra se onaj obrtnik/poduzetnik (dobrovoljni član) koji je tijekom 2023. i/ili 2024. godine sudjelovao na nekoj od aktivnosti i/ili manifestaciji u organizaciji ili suorganizaciji Udruženja obrtnika Koprivnica.

- Oglas -

Kao jedan od najaktivnijih obrtnika je Silvija Turist iz Koprivnice, obrt za prijevoz i putnička agencija, vlasnice Silvije Porić.

Obrt za prijevoz Silvija Turist osnovala je Silvija Porić davne 1996. godine. Poslovanje je bazirano na kvalitetnom pružanju usluga prijevoza putnika autobusima iz vlastitog voznog parka. Veliki naglasak uvijek je na samoj čistoći i tehničkoj ispravnosti vozila. Svako vozilo prolazi redovite tehničke preglede i održavanje kako bi se osigurala maksimalna sigurnost putnika. Uz to, obrt se ponosi s profesionalnim i uvijek ljubaznim vozačima koji su uvijek na usluzi putnicima tijekom putovanja.

Autobus Silvija Turista
Autobus Silvija Turista // Foto: Privatna arhiva

Nakon gotovo 15 godina aktivnog bavljenja uslugama prijevoza, priča je zaokružena proširenjem obrta na djelatnost putničke agencije. Iako je agencija u početku organizirala sve vrste izleta, posljednjih godina orijentirali su se najviše na otvorene grupe. Želja im je da čaroliju putovanja prenesu na svoje putnike. Upravo zbog toga svako putovanje je drugačije i posebno. Gotovo sva putovanja kreirana su s velikim iskustvom i željom da putnicima donesu najveću razinu zadovoljstva.

Osim same lokacije putovanja, važno im je da svaki segment puta bude pomno isplaniran. Veliku pažnju posvećuju detaljima poput udobnosti smještaja, kvaliteti obroka i izboru manje poznatih turističkih destinacija. Najveći doprinos tome su kvalitetni i profesionalni vozači te vrhunski vodiči, koji svojim znanjem i iskustvom dodatno obogaćuju putnička iskustva. Putnička agencija također se trudi održati dobru suradnju s partnerima na destinacijama koje se posjećuju čime se osigurava autentično i jedinstveno iskustvo za putnika.

Sjedište Silvija Turista u West centru u Koprivnici
Sjedište Silvija Turista u West centru u Koprivnici // Foto: Privatna arhiva

Od postignuća svakako je bitno spomenuti dobiveno Priznanje Koprivničko-križevačke županije za doprinos ugledu i promociji županije. Priznanje je uručeno 2016. godine kada je obiteljski obrt slavio 20 godina uspješnog poslovanja. Osim gore spomenute nagrade, obrt godinama ulaže u kvalitetu voznog parka, ali i samog osoblja s raznim stručnim osposobljavanjima.

- Oglas -

Zahvaljujući tome, obrt za prijevoz i putnička agencija Silvija Turist postala je prepoznatljiva po svojoj pouzdanosti i visokim standardima u sektoru putničkog prijevoza.

Osim toga, redovito prikupljaju povratne informacije od putnika kako bi stalno poboljšavali svoju ponudu i prilagodili je željama i potrebama klijenata. Upravo zbog tih razloga poslovanje kontinuirano napreduje, a rezultati su upravo zadovoljni i lojalni putnici.

Danas je putnička agencija Silvija Turist također aktivna i u društvenoj sferi grada i okolice. Na raznim manjim manifestacijama možete osvojiti putovanje za sebe ili za vaše najbliže, budući da se agencija rado odaziva s raznim poklon putovanjima.

Više informacija o Silvija Turistu možete saznati na njihovoj internetskoj ili službenoj Facebook stranici, kao i osobno u njihovom sjedištu u Domžalskoj ulici 3 (West centar) u Koprivnici. Kontaktirati ih možete i na broj mobitela 099/348-88-02 ili putem e-maila: silvija.turist@gmail.com.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti