Petak, 24. svibnja 2024.

Sjajna vijest: uskoro nova ulična rasvjeta u Kunovcu i Botinovcu

Modernizacija javne rasvjete uključuju skidanje starih, dotrajalih i neefikasnih rasvjetnih tijela te postavljanje novih LED rasvjetnih tijela na svaki rasvjetni stup

- Oglas -

U petak, 17. travnja, potpisani su ugovori za modernizaciju javne rasvjete Općine Koprivnički Ivanec u svim ulicama naselja Kunovec i Botinovec.

Vrijednost radova na modernizaciji javne rasvjete cjelokupnog naselja Kunovec iznosi 248.535 kuna s PDV-om, a radove će izvoditi tvrtka Nitre iz Koprivnice pod stručnim nadzorom ureda ovlaštenog inženjera elektrotehnike Kristijan Šimunija iz Koprivnice u iznosu od 8375 kuna s PDV-om.

Tvrtka Nitre također će izvoditi radove na modernizaciji javne rasvjete cjelokupnog naselja Botinovec u iznosu od 84.690 kuna s PDV-om, a vrijednost obavljanja poslova stručnog nadzora iznosi 3000 kuna s PDV-om, a stručni će nadzor također obavljati Šimunija.

- Oglas -

Radovi na modernizaciji javne rasvjete oba naselja će početi ovih dana te će se završiti najkasnije u roku od mjesec dana.

– Modernizacija javne rasvjete uključuju skidanje starih, dotrajalih i neefikasnih rasvjetnih tijela te postavljanje novih LED rasvjetnih tijela na svaki rasvjetni stup – istaknuli su iz Općine Koprivnički Ivanec.

Na taj će se način postići puno veća efikasnost javne rasvjete i uštede električne energije, ali prvenstveno i najbitnije podići će se razina sigurnosti svih sudionika u prometu te razina cjelokupnog standarda stanovnika naselja Kunovec i Botinovec.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti