Subota, 21. svibnja 2022.

Sjajni rezultati mladih koprivničkih badmintonaša na Prvenstvu Hrvatske

Badmintonski klub Koprivnicu predstavljali su Anja, Nika i Lovro Matovina. Anja i Nika su igrale juniorsku konkurenciju gdje su u paru uzele broncu, a Nika je u istoj konkurenciji igrala i singl i također uzela broncu. Lovro je igrao kadetsku konkurenciju i u paru s Miranom Vojvodićem iz Badmintonskog kluba Zagreb Maksimir zauzeo drugo mjesto i osvojio srebrnu medaljua

Preporučujemo

U organizaciji Badmintonskog kluba Međimurje-Čakovec prošle subote, nakon 10 mjeseci stanke zbog koronavirusa, konačno je odigrano Prvenstvo Hrvatske za 2021. godinu, i to za kadete i juniore.

Nastupilo je ukupno 42 igrača i igračica iz cijele Hrvatske (Dubrovnik, Zagreb, Velika Gorica, Zadar, Čakovec i Koprivnica).

Badmintonski klub Koprivnicu predstavljali su Anja, Nika i Lovro Matovina.

Anja i Nika su igrale juniorsku konkurenciju gdje su u paru uzele broncu, a Nika je u istoj konkurenciji igrala i singl i također uzela broncu.

Lovro je igrao kadetsku konkurenciju i u paru s Miranom Vojvodićem iz Badmintonskog kluba Zagreb Maksimir zauzeo drugo mjesto i osvojio srebrnu medalju.

U singlu je zaustavljen u drugom kolu. Pobijedio ga je Patrik Karamatić koji je na kraju postao državni prvak Hrvatske za tu dobnu skupinu.

- Advertisement -

Najnovije objave