Srijeda, 17. travnja 2024.

Slaven Belupo poželio sreću svom donedavnom članu Matku Zirdumu

'Matko, hvala ti na svemu što si učinio za naš klub i sretno. Vrata tvog doma su ti uvijek otvorena', stoji u objavi Slavena Belupa

- Oglas -

Kako smo i najavili krajem prošle godine, stoper Matko Zirdum više nije član Slavena Belupa. Karijeru će nastaviti u Kuala Lumpur Cityju iz Malezije.

Od 24-godišnjeg Koprivničanca na službenoj se stranici drugog dana nove godine oprostio i koprivnički prvoligaš.

”Matko Zirdum više nije igrač Slaven Belupa te će svoju nogometnu karijeru nastaviti u inozemstvu.

- Oglas -
Matko Zirdum
Matko Zirdum slavi pogodak u Gorici // Foto: NK Slaven Belupo

Zirdum je boje našeg kluba branio ukupno 46 puta, 41 u prvenstvu te pet puta u Kupu. Upisao se i dva puta u strijelce, protiv Istre u Koprivnici 30.6.2020. te protiv Gorice u Gorici u 15. kolu aktualnog prvenstva. Debi za svoj Slaven Belupo upisao je 3. rujna 2019. protiv Hajduka u Koprivnici.

– Slaven je moj klub i zauvijek ostajem veliki navijač. Tko zna, možda se jednog dana i vratim. Zahvaljujem se svima u klubu, od trenera u Školi nogometa i prvoj ekipi koji su me vodili, Uprave, navijača, igrača s kojima sam dijelio svlačionicu, do trenera Zekića i sadašnjeg stručnog stožera. Odlazim iz kluba u kojem sam proveo skoro cijeli svoj život. Bilo je uspona i padova, ali pamtit ću samo one lijepe trenutke i rado ih se prisjećati gdje god da budem. Naravno, i dalje ću uvijek srčano pratiti svaki korak mog kluba – rekao je Zirdum.

Matko, hvala ti na svemu što si učinio za naš klub i sretno. Vrata tvog doma su ti uvijek otvorena”, stoji u objavi Slavena Belupa.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti