Srijeda, 17. kolovoza 2022.

Slaven Belupo u nedjelju s Hajdukom, evo detalja oko ulaznica

Slaven Belupo i Hajduk u ovoj su sezoni odigrali tri međusobna susreta. Splićani su na Poljudu slavili rezultatima 3:1 i 2:0, dok je Slaven u Koprivnici bio bolji rezultatom 3:2

Preporučujemo

Nogometaši Slaven Belupa u 32. će kolu Hrvatski Telekom Prve lige snage odmjeriti s Hajdukom. Utakmica će se u nedjelju od 17 sati igrati na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš.

Slaven Belupo i Hajduk u ovoj su sezoni odigrali tri međusobna susreta. Splićani su na Poljudu slavili rezultatima 3:1 i 2:0, dok je Slaven u Koprivnici bio bolji rezultatom 3:2.

Pogotke za tri boda tada su postigli Laušić, Krstanović i Mlinarić. Slaven Belupo trenutno je sedmi s 31 osvojenim bodom, dok je Hajduk treći s 59.

Ulaznice za utakmicu koštat će 40 kn, a možete ih kupiti od četvrtka na sljedeće načine:

Ulaznice.hr (ulaznice OBAVEZNO moraju biti isprintane i izrezane)

MARBIS (PON-PET – od 9 do 17 sati) (obavezno predočenje osobne iskaznice)

Petak:

Pretprodaja – Blagajna 1 (ulaz za navijače domaće momčadi) – od 12.00 – 14.30 sati (obavezno predočenje osobne iskaznice)

Nedjelja:

Blagajna – od 15.00 sati (obavezno predočenje osobne iskaznice)

”Svi koji ulaze na stadion moraju imati kartu, uključujući i djecu! Molimo sve da što prije kupe istu, a da na dan utakmice što prije uđu na stadion kako bi se izbjegle nepotrebne gužve. Kao i uvijek, na tribine će moći ući samo prethodno akreditirani novinari, a na iste se neće moći unijeti predmeti poput boca, kišobrana i upaljača”, poručuju iz NK Slavena Belupa.

- Advertisement -

Najnovije objave