Utorak, 5. srpnja 2022.

FOTO Svečanom priredbom i sportskim događanjima obilježen Dan škole u Đurđevcu

Središnji je dio programa bio je rezerviran za javnu pohvalu i dodjelu nagrada svim učenicima koji su postigli izvanredne rezultate na županijskim i državnim natjecanjima i njihovim mentorima

Preporučujemo

U petak je u velikoj sportskoj dvorani Osnovne škole Đurđevac održana svečana priredba povodom Dana škole.

Na početku priredbe nazočnim učenicima, učiteljima i brojnim gostima obratio se ravnatelj Danijel Domišljanović.

“Iznimno sam zadovoljan što možemo uživati u programu koji su pripremili učenici naše škole sa svojim učiteljima nakon gotovo četiri godine od posljednje priredbe povodom Dana škole”, rekao je ravnatelj Domišljanović.

Danijel Domišljanović i Hrvoje Janči
Danijel Domišljanović i Hrvoje Janči // Foto: Grad Đurđevac

Također, svima nazočnima obratio se i gradonačelnik Hrvoje Janči.

“Danas imamo dvije energetski obnovljene, predivne škole. Imamo nove kabinete za kemiju, fiziku i biologiju, svi učitelji imaju laptope, sredstva za kućna usavršavanja, u svakoj učionici postoji projektor i pametna ploča i to je jedan standard koji je rijetkost u Hrvatskoj. U izradi je i projektna dokumentacija za dogradnju škole s 8 novih učionica čime će se osigurati uvođenje jednosmjenske nastave, planirana je i izgradnja bazena te novi restoran i nova kuhinja. Zahvaljujem školi i ravnatelju na odličnoj suradnji na svim projektima te mi je drago da sam ovdje i da uz zajednički rad i trud osiguravamo bolju sadašnjosti i budućnosti naše djece”, rekao je gradonačelnik Janči.

Dan škole u Đurđevcu
Dan škole u Đurđevcu // Foto: Grad Đurđevac

U programu su nastupili učenici područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena, Područni odjel za djecu s teškoćama u razvoju, učenici svih prvih razreda, plesni klub, učenici polaznici produženog boravka, Pjevački zbor, Tamburaška skupina, plesna skupina Dance Party, Laura Goll i Mirna Đapa.

Središnji dio programa bio je rezerviran za javnu pohvalu i dodjelu nagrada svim učenicima koji su postigli izvanredne rezultate na županijskim i državnim natjecanjima i njihovim mentorima.

Dan škole u Đurđevcu
Dan škole u Đurđevcu // Foto: Grad Đurđevac

Program obilježavanja Dana škole nastavljen je na sportskim terenima naše škole. Učenici osmih razreda natjecali su se u malome nogometu, a učenici sedmih razreda u Ultimate frizbiju.

Svečanom obilježavanju Dana škole prethodile su brojne aktivnosti, u kojima su učenici kroz predmetnu nastavu, likovno izražavanje, književnost i sport, prezentirali naučeno kroz školsku godinu.

Foto: Grad Đurđevac

- Advertisement -

Najnovije objave