Subota, 20. srpnja 2024.

Svih 40 testiranih uzoraka na COVID-19 infekciju u Podravini i Prigorju – negativno

Na području Koprivničko-križevačke županije do sada je ukupno zabilježeno 69 slučajeva oboljenja uzrokovanih koronavirusom, dok je ukupan broj izliječenih porastao za jednu osobu te je s današnjim danom od COVID-19 infekcije izliječeno 18 osoba

- Oglas -

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije izvijestio je kako je svih 40 testiranih uzoraka sa sumnjom na koronavirus izuzetih iz opće populacije tijekom jučerašnjeg dana negativno.

Na području Koprivničko-križevačke županije do sada je ukupno zabilježeno 69 slučajeva oboljenja uzrokovanih koronavirusom, dok je ukupan broj izliječenih porastao za jednu osobu te je s današnjim danom od COVID-19 infekcije izliječeno 18 osoba.

S obzirom na liberalizaciju mjera koje su počele u ponedjeljak, 27. travnja, i omogućile rad poslovnim subjektima koji obavljaju djelatnost trgovine te povećanu aktivnost i okupljanje stanovnika na javnim prostorima, Stožer podsjeća građane kako su i dalje na snazi odluke nacionalnog Stožera civilne zaštite kojima su zabranjena javna događanja i velika okupljanja te poziva sve općinske i gradske stožere civilne zaštite na pojačan nadzor svih javnih površina i prostora, osobito tijekom sutrašnjeg Međunarodnog praznika rada i produženog vikenda.

- Oglas -

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije ovim putem apelira na stanovnike da i dalje poštuju mjere socijalnog distanciranja i održavaju higijenski standard kako bi situacija sa širenjem bolesti COVID-19 i dalje bila pod nadzorom.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti