Utorak, 6. prosinca 2022.

Tarik Filipović izvedbom monodrame Ćiro oduševio brojnu publiku u Đurđevcu

'Ćiro' je Tarikov originalan projekt kojeg zajedno s njim autorski potpisuje Antonio Gabelić, a producira ga producent Tomislav Kašljević

Preporučujemo

U petak, ispred brojne publike podno utvrde Stari grad u organizaciji đurđevačke knjižnice i Turističke zajednice Grada Đurđevca održana je autorska predstava jednog od najpoznatijih glumaca Tarika Filipovića ‘Ćiro’, o životu Miroslava Ćire Blaževića.

Predstava je oduševila đurđevačku publiku na prvu loptu, a priča govori o životu i karijeri trenera svih trenera. Ličnost Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića da publici, nakon dugogodišnjeg prijateljstva s njim da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog nogometnog trenera.

Njegove se rečenice citiraju, a najpoznatija sine moj dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

‘Ćiro’ je Tarikov originalan projekt kojeg zajedno s njim autorski potpisuje Antonio Gabelić, a producira ga Tarikov prijatelj i renomirani producent Tomislav Kašljević.

U ovoj sjajnoj monodrami, Tarik Filipović, inače strastveni nogometni navijač, progovara o tome što je Ćiro Blažević predstavljao za njega osobno, kroz period odrastanja i sazrijevanja.

S predstavom ‘Ćiro’ Tarik Filipović je zaista ponovno dokazao da je majstor svog zanata.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti