Četvrtak, 27. siječnja 2022.

Teški prekršitelj završio u zatvoru jer je pijan bez vozačke skrivio prometnu nesreću dok je koristio mobitel

Da bi stvari bile gore, skrivio je prometnu nesreću s ozlijeđenom osobom u kojoj je i sam ozlijeđen, a odbio je alkotestiranje

Preporučujemo

Policija je u petak 5. studenog u 8.30 sati ujutro u Svetom Ivanu Žabno uhvatila 52-godišnjaka koji je vozio dok mu je vozačka ukinuta, a ukinuta mu je jer je skupio 12 prekršajnih negativnih bodova.

Da bi stvari bile gore, skrivio je prometnu nesreću s ozlijeđenom osobom u kojoj je i sam ozlijeđen, a odbio je alkotestiranje. Policija je napravila istraživanje i utvrdila da je njegovom autu isteklo važenje prometne dozvole za više od 15 dana te da vozač kao novi vlasnik nije u roku od 15 dana od dana kupnje vozila istog registrirao na svoje ime i osigurao.

Također je utvrđeno da je vozač nepropisno koristio mobitel za vrijeme vožnje. Kako je riječ o vozaču kojem je ovo sedmi prekršaj upravljanja vozilima za vrijeme trajanja zaštitne mjere zabrane upravljanja od istoga je privremeno oduzet osobni automobil kojim je izazvao prometnu nesreću.

Vozač je bio uhićen te je proveden žurni prekršajni postupak u kojem mu je određena mjera opreza – zadržavanje u zatvoru u Bjelovaru u trajanju od 15 dana.

 

- Advertisement -

Najnovije objave