Petak, 22. rujna 2023.

TUŽNA VIJEST Iznenada je preminuo Robert Fulir, poznati nogometaš, obiteljski čovjek i veliki prijatelj

Teško je bilo što pametno reći ili napisati kada nas napusti tako mlad i dobar čovjek. Nema riječi utjehe. Njegova obitelj, ali i mi svi drugi koji smo ga poznavali izgubili smo previše

- Advertisement -

Rano ujutro dobio sam poziv, najgori mogući poziv.

‘Upravo su mi javili da je preminuo Robert Fulir. Ne vjerujem’, rekao mi je prijatelj.

Presjeklo me. Nažalost, nakon nekoliko poziva ispostavilo se da nas je naš Robi zaista napustio.

- Advertisement -

Tuga, neizmjerna tuga. Robert Fulir iznenada je sinoć preminuo u 44. godini života.

Bio je suprug, otac dviju prekrasnih djevojčica, brat, stric, šogor, sin. Pravi obiteljski čovjek. Bio je i pravi prijatelj, uvijek smiren, ali spreman za dobru šalu, čovjek velika srca.

Posljednjih nekoliko godina s obitelji je živio u Zagrebu, gdje je i radio u Podravskoj banci, ali Koprivnica je ipak njegov grad. U koji se uvijek rado vraćao i u kojem je ostavio velik trag baš zato što je bio jednostavan.

Iznimno velik trag ostavio je i u svijetu nogometa. Nakon što je prošao kompletnu Slavenovu školu nogometa, s Koprivnicom je igrao Drugu HNL, bio je u Trećoj HNL u Omladincu Slogi iz Herešina, velike uspjehe i naslove osvajao je i u nižim ligama. Igrao je za Osvit iz Đelekovca, Panoniju iz Peteranca, Graničar iz Legrada. Nakon ‘umirovljenja’, bio je jedan od najboljih igrača malonogometne KC lige, a nastupao je nekoliko sezona upravo za ekipu koja danas nosi naziv Klikaj.hr.

Teško je bilo što pametno reći ili napisati kada nas napusti tako mlad i dobar čovjek. Nema riječi utjehe. Jednostavno nema. Njegova obitelj posebno, ali i mi svi drugi koji smo ga poznavali izgubili smo previše.

- Advertisement -

Počivao u miru, dragi Robi! Nikada te nećemo zaboraviti!

Obitelji upućujemo najiskreniju sućut.

Pogreb Roberta Fulira bit će ove subote u 13 sati na Gradskom groblju Pri Svetom Duhu u Koprivnici.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti