Utorak, 6. prosinca 2022.

Tvrtka Elektro Šok iz Podravskih Sesveta pokazala veliko srce: cijelu Staru godinu sanirali su štete na kućama stradalim u potresu

Hvala Petru i Hrvoju koji su dobrovoljno krenuli sa mnom i ljudima pružili pomoć. Jedan poklonjeni dan nekom je mnogo značio, rekao je Hrvoje Šokec

Preporučujemo

Mihaela Čuljak u Facebook grupi Pomoć stradalima u potresu objavila je potresan status s apelom za pomoć jednoj obitelji u nevolji.

“Potrebna je pomoć obitelji Žolek iz Donjih Kukuruzara. Majka, sin (20 godina) i kćer (23 godine) trenutno se nalaze u privremenom smještaju. Kuća im je, nažalost, stradala u potresu i nije sigurna za život.

Obitelj je u teškoj financijskoj situaciji, a da situacija bude još teža govori i činjenica da je sin ljetos imao moždani udar te mu je jedna strana tijela oduzeta, ne može pričati niti pisati. Svi oni koji žele financijski pomoći obitelji Žolek mogu to učiniti uplatom na račun Sonje Žolek ili osobno odnijeti. Također, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta potreban je crijep i najlon kako bi pokrili kuću. Namještaj je također dobrodošao. Hvala vam u ime cijele obitelji”, napisala je Mihaela.

Obitelj Žolek iz Donjih Kukuruzara
Obitelj Žolek iz Donjih Kukuruzara

Kontakt – Sonja Žolek
+385915381464
Sonja Žolek
Raiffeisenbank
IBAN: HR842 4840 0832 3574 1812
Swift broj/ BIC: RZBHHR2x
Opis plaćanja: Donacija obitelji Žolek

I toj, ali i brojnim drugim obiteljima na Silvestrovo je pomogla tvrtka Elektro Šok iz Podravskih Sesveta.

Cijelu Staru godinu direktor tvrtke Hrvoje Šokec te Petar Belvanović i Hrvoje Dergez proveli su volontirajući na području općine Kukuruzari sanirajući štete na objektima s dvije auto košare.

– Skinuli smo desetak puknutih dimnjaka s krovova i isto toliko ih prekrili, što crijepom, što najlonima i ceradama. Hvala Petru i Hrvoju koji su dobrovoljno krenuli sa mnom i ljudima pružili pomoć. Jedan poklonjeni dan nekom je mnogo značio – rekao je Hrvoje Šokec.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti