Petak, 24. ožujka 2023.

U čast Milki Trnini i svim ženama: ne propustite koncert Trija soprana One u Križu

Trio soprana One čine Mima Karaula, Mia Domaćina Topalušić i Ana Zebić Kostel, akademske glazbenice i članice Zbora Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu

Preporučujemo

Započinje i obilježavanje velikog 160. rođendana najpoznatije žene Općine Križ Milke Trnine.  Njoj u čast, ali i svim ženama, u petak, 17. ožujka, u Domu kulture Josip Badalić u Križu u 18 sati održat će se koncert Trija soprana One.

Koncert je besplatan, a organiziraju ga Knjižnica i čitaonica Križ uz potporu Općine Križ i Zagrebačke županije.

Trio soprana One čine Mima Karaula, Mia Domaćina Topalušić i Ana Zebić Kostel, akademske glazbenice i članice Zbora Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, priopćili su iz Općine Križ.

Osim već obilježenog Dana žena i ovog koncerta, u ožujku nas očekuje i obilježavanje Dana narcisa. I ove godine u subotu, 25. ožujka, u Križu i Novoselcu održat će se akcija obilježavanja Dana narcisa posvećena borbi protiv raka dojke koju u Zagrebačkoj županiji tradicionalno organizira Udruga edukacijom protiv raka dojke Zagrebačke županije, a Općina Križ podupire kupnjom narcisa te dobrotvornom prodajom istih nakon čega se prikupljeni novac donira spomenutoj udruzi.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti