Utorak, 30. svibnja 2023.

U Križevcima se otvara novi trgovački centar Supernova

Novom investicijom u trgovački centar Supernova Križevci grupacija proširuje svoj brend na još jedan novi grad, ukupno deseti u Hrvatskoj

Idućeg će četvrtka, uz bogat i raznovrstan zabavno-glazbeni program, Supernova Grupa u Križevcima otvoriti svoj 16. centar u Hrvatskoj.

Trgovački centar Supernova Križevci smjestio se u Ulici Kralja Tomislava 56/A, na samom ulazu u grad i tek nekoliko minuta vožnje od centra, a za kupce i posjetitelje će na jednom mjestu nuditi trgovine poznatih modnih brendova, kozmetiku, robu široke potrošnje i prehrambenih artikala.

Svoje radno mjesto u novom centru pronaći će gotovo 100 djelatnika, poručili su iz Supernove.

Nova, atraktivna destinacija za shopping i zabavu cijele obitelji prostire se na čak 7044 četvornih metara gdje će svoja vrata premijerno otvoriti trgovine – NKD, Deichmann, Konzum, New Yorker, Sinsay, House i Cropp, a ubrzo nakon otvorenja i poznati modni brend Takko.

Supernova u Križevcima
Supernova u Križevcima // Foto: Supernova

Drogerijski lanac dm će otvoriti svoju drugu poslovnicu u Križevcima, a za posjetitelje centra izgrađenog na ukupnoj površini od 19.038 četvornih metara bit će osigurano čak 190 vanjskih parkirnih mjesta i zelena šetnica.

Za sve posjetitelje Supernova na sam dan otvorenja, ali i cijeli vikend, priprema brojna iznenađenja, promotivne akcije te poseban sadržaj za najmlađe, dok će se za glazbeni program pobrinuti poznati tamburaški sastav Zlatni vez.

Radno vrijeme trgovačkog centra Supernova Križevci bit će od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat te nedjeljom od 9 do 14 sati.

Supernova grupa međunarodna je kompanija sa sjedištem u Grazu. Kroz razne investicijske projekte u Hrvatsku je dosad uložila više od 550 milijuna eura.

“Novom investicijom u trgovački centar Supernova Križevci grupacija proširuje svoj brend na još jedan novi grad, ukupno deseti u Hrvatskoj”, istaknuli su iz Supernove.

Osim trgovačkim centrom u Križevcima, Supernova u Hrvatskoj upravlja centrima Supernova Zagreb Buzin, Garden Mall, Colosseum, Slavonski Brod, Zadar, Šibenik, Koprivnica, Sisak East, Sisak West, Varaždin, Karlovac, Požega te zagrebačkim trgovačkim centrima Cvjetni, Centar Kaptol i Branimir mingle mall.

NOVO

FOTO Otvoren trgovački centar Supernova Križevci, novo mjesto kvalitetne i zabavne kupovine u cijelom Prigorju

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti