Utorak, 30. svibnja 2023.

Obavijest o početku sanacije kolnika u Česmanskoj ulici u Novoselcu i Čazmanskoj ulici u Razljevu

Predviđeno vrijeme, odnosno trajanje izvođenja radova je od 27. ožujka do 21. travnja

Obavještavaju se mještani da je za ponedjeljak, 27. ožujka, planiran početak izvođenja radova na interventnoj sanaciji kolnika u Česmanskoj ulici u Novoselcu i Čazmanskoj ulici u Razljevu.

“Radovi obuhvaćaju dionicu u duljini od otprilike 3250 metara županijske ceste odnosno od raskrižja Moslavačke i Česmanske ulice u Novoselcu do završetka naselja Razljev”, istaknuo je načelnik Općine Križ Marko Magdić.

Predviđeno vrijeme, odnosno trajanje izvođenja radova je od 27. ožujka u 7 sati do 21. travnja u 17 sati.

U vrijeme izvođenja radova spomenuta dionica ceste bit će zatvorena od 27. ožujka do 21. travnja za sav promet što će se regulirati prometnim znakovima.

Obilazni pravac

ŽC 3124 (Obedišće) — ŽC 3124 (Vidrenjak) — ŽC 3158 (Velika Ludina) — ŽC 3130 (Mala Ludina) — ŽC 3130 (Kompator) — ŽC 3130 (Mustafina Klada) — ŽC 3128 (Rečica Kriška) i obrnuto

“U narednom periodu, a nakon završetka radova na dionici Česmanske ulice u Novoselcu i Čazmanske ulice u Razljevu u planu je i nastavak uređenja navedene županijske ceste sve do granice Općine Križ, odnosno kroz cijelo naselje Rečica Kriška”, poručio je općinski načelnik Marko Magdić.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti