Subota, 4. prosinca 2021.

U Sigecu napokon srušena derutna zgrada nekadašnje trgovine

S obzirom na to da se parcela nalazi u centru Sigeca u interesu je Općine Peteranec, ističu, da joj se brzo nađe nova namjena

Preporučujemo

U Sigecu je završeno rušenje zgrade nekadašnje trgovine i kafića u Ulici braće Radić koja je već dulje vrijeme nagrđivala ulicu, stvarala probleme okolnim stanovnicima, ali i predstavljala opasnost.

Naime, postala je leglo štetočina i divljih životinja, a sada je napokon uklonjena. S obzirom na to da se parcela nalazi u centru Sigeca u interesu je Općine Peteranec, ističu, da joj se brzo nađe nova namjena.

– Veliko nam je zadovoljstvo što smo u veoma kratkom roku postigli dogovor s vlasnicima te sanirali zgradu koja već dulje vrijeme stoji zapuštena te stvara probleme stanovnicima. S obzirom na to da u Sigecu nedostaje adekvatnih lokacija za veće investicijske projekte kojima bi se utjecalo na kvalitetu života, od strane Općine postoji inicijativa za otkup parcele kako bi se izgradilo dječje igralište, park ili nešto drugo – izjavio je načelnik Općine Peteranec Ivan Derdić.

Najnovije objave