Nedjelja, 27. studenoga 2022.

U Sigecu nas ove subote očekuje 20. po redu Gruntovčanijada

Bit će to prilika za odavanje počasti svima koji su sudjelovali u kreiranju vrhunskog kulturnog proizvoda čija autentičnost, odličan humor i jedinstvene poruke ne blijede ni nakon nekoliko desetljeća

Preporučujemo

Dudek, Presvetli, Cinober, Regica i ostali likovi iz Gruntovčana ponovo će oživjeti u Sigecu, mjestu u kojem je i snimana kultna televizijska serija.

U subotu, 19. studenoga, u društvenom domu na rasporedu je 20. po redu Gruntovčanijada u organizacije udruge Sigečko srce.

Bit će to prilika za odavanje počasti svima koji su sudjelovali u kreiranju vrhunskog kulturnog proizvoda čija autentičnost, odličan humor i jedinstvene poruke ne blijede ni nakon nekoliko desetljeća.

Ponajviše Martinu Sagneru koji je za života bio član Sigečkog srca i davao veliku podršku glumcima amaterima iz KUD-a Gruntovec.

Ujedno bit će to prilika i za promociju TV serije Novi Gruntovčani snimljene pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije emitirane na VTV-u, koja se uskoro počinje prikazivati i na Z1, a dostupna je i na YouTubeu.

Gruntovčanijada u subotu započinje u 19 sati, a većina ulaznica već je rasprodana.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti