Petak, 19. kolovoza 2022.

U stravičnoj nesreći na A4 poginulo najmanje 11 osoba, ozlijeđenih 34

Do slijetanja autobusa došlo je oko 5.40 sati između mjesta Jarek Bisaški i Podvorec, izvijestila je ranije Policijska uprava varaždinska

Preporučujemo

Kao što smo već izvijestili, jutros se na A4 Zagreb-Goričan dogodila teška prometna nesreća u kojoj je autobus poljskih registarskih oznaka sletio s kolnika.

Do slijetanja autobusa došlo je oko 5.40 sati između mjesta Jarek Bisaški i Podvorec, izvijestila je ranije Policijska uprava varaždinska.

Kako piše Jutarnji list, na mjestu nesreće je poginulo najmanje 11 ljudi, a ozlijeđene su 34 osobe, i to uglavnom lakše, no ove neslužbene brojke možda nisu konačne.

Za sada nema službenih informacija o uzrocima nesreće kao ni o okolnostima u kojima je do nje došlo, ali neslužbeno se barata s tezom da je vozač najvjerojatnije zaspao za upravljačem, piše Jutarnji list.

“Zbog prometne nesreće prekinut je promet između čvorova Breznički Hum i Komin u smjeru Zagreba. Obilazak: čvor Breznički Hum-DC3-čvor Komin. Ispred čvora Breznički Hum u smjeru Zagreba kolona je oko 4 km”, izvijestili su iz Hrvatskog autokluba.

- Advertisement -

Najnovije objave