Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

U tijeku su radovi na automatskom nadovnjavanju nogometnog igrališta u Molvama

Ovim projektom doprinijet će se daljnjem razvoju kluba, a nogometno igralište će postati još atraktivnije za sportske aktivnosti i okupljanja mještana

- Oglas -

Na nogometnom igralištu Krbuljin u Molvama započeli su radovi na automatskom navodnjavanju, kao i postavljanje novih zaštitnih mreža.

Općina Molve uspješno aplicirala na natječaj Ministarstva turizma i sporta za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2023. godini, te je odobreno sufinanciranje za provedbu projekta ‘Uspostava sustava automatskog navodnjavanja nogometnog igrališta u Molvama te postavljanje novih zaštitnih mreža’.

Ukupna vrijednost projekta je 43.386,75 eura s PDV-om, a izvođač radova je tvrtka Agrico sistemi j.d.o.o. iz Preloga.

- Oglas -

”Ovim projektom uspostavit će se moderni sustav automatskog navodnjavanja što će osigurati kvalitetno i sigurno korištenje ove sportske građevine i pospješiti uspješan rad članova Nogometnog kluba Mladost Molve”, priopćeno je iz općine.

NK Mladost Molve broji 125 članova koji su podijeljeni u sedam dobnih kategorija.

Ovim projektom doprinijet će se daljnjem razvoju kluba, a nogometno igralište će postati još atraktivnije za sportske aktivnosti i okupljanja mještana, napominju u općinskoj vlasti.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti