Nedjelja, 25. veljače 2024.

Učenice koprivničke Srednje škole odlaze na praksu u slovenske Moravske Toplice

Ovo je izrazito važan trenutak za učenike naše škole jer je cilj ove mobilnosti uspostava trajne suradnje s Termama Vivat i našim učenicima završnih razreda, istaknula je koordinatorica projekta Ana Prentašić.

- Oglas -

Koprivnička Srednja škola po prvi će put sudjelovati u Erasmus+ projektu KA1.

Naime, na četrnaestodnevnu praksu u slovenske Moravske Toplice, u pratnji nastavnica Ane Prentašić i Andreje Draganić, odlaze učenice četvrtog razreda, i to Anja Valent i Lucija Delimar (smjer hotelijersko-turistički tehničar) te Patricija Pavlić-Kušenić i Klaudia Fašajić (smjer fizioterapeutski tehničar).

Na stručnoj praksi u Termama Vivat susrest će se i upoznat s najsuvremenijom opremom kao što je magnetoterapija, laser, ultrazvuk, elektroterapija, svjetlosna terapija, uvidjeti ljekovitost termalne vode, a upoznat će i tehnike različitih masaža.

- Oglas -

“Ovo je izrazito važan trenutak za učenike naše škole jer je cilj ove mobilnosti uspostava trajne suradnje s Termama Vivat i našim učenicima završnih razreda”, istaknula je koordinatorica projekta Ana Prentašić.

Hotelijeri će imati priliku raditi na tri recepcije, a zbog cjelogodišnje popunjenosti imat će priliku poboljšali svoje jezične vještine. Također, naučit će i kako evidentirati gosta, potvrditi ili primiti narudžbu…

“Veća samostalnost u poslu, povećano samopouzdanje u obavljanju za struku jedinstvenih zadataka, iskustvo u radu je ono što očekujemo nakon obavljene stručne prakse u sklopu Erasmus+ projekta ‘Stručna praksa u Termama Vivat'”, poručeno je iz koprivničke Srednje škole.

Napomenimo kako je ova praksa omogućena zahvaljujući sredstvima EU, a u veljači i travnju su planirane još dvije mobilnosti.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti