Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Udruga Peski-art Đurđevac održala redovnu skupštinu

Podnesena su izvješća o radu, kao i program rada te financijski plan za 2020., a sva izvješća su jednoglasno prihvaćena

Preporučujemo

Ovog je vikenda na Etno imanju Karlovčan u Brodiću održana redovna godišnja skupština đurđevačke udruge Peski-Art.

Skupštini su uz okupljene članove prisustvovali đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči te predsjednik udruge Matice umirovljenika Grada Đurđevca Tomo Jozek.

Predsjednik udruge Franjo Mihočka otvorio je skupštinu te su podnesena izvješća o radu, kao i program rada te financijski plan za 2020., a sva izvješća su jednoglasno prihvaćena, kao što su prihvaćene i izmjene i dopune plana rada i financijskog plana za 2021.

Skupština udruge Peski-art

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Hrvoje Janči pohvalivši rad, zalaganje, a posebno inovativnost da se u vremenima epidemije odrađuju projekti, da se reagira u kratkom vremenu i organizira predviđeno, obećavši daljnju potporu Grada u radu udruge.

Skupština udruge Peski-art

Također, skupštini se obratio i predsjednik udruge Matice umirovljenika Grada Đurđevca te naglasio dobru suradnju dviju udruga, kao i suradnju s ostalim udrugama.

Nakon završetka službenog dijela skupštine slijedio je ručak koji su pripremili domaćini Etno kuće Karlovčan te je nastavljeno druženje i zabava uz tamburaški sastav Dravski pajdaši i razgledavanje imanja i posjeta rijeci Dravi.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti