Subota, 22. lipnja 2024.

Uključite se u akciju prikupljanja donacija za koprivničku Socijalnu samoposlugu

U prikupljanju će sudjelovati volonteri koprivničkog društva Crvenog križa koji će kupcima dijeliti letke s popisom najpotrebnijih artikala za Socijalnu samoposlugu i preuzimati donacije

- Oglas -

Koprivnički Crveni križ organizira još jednu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu koja će se održati u ponedjeljak, 12. rujna, u robnom centru KTC od 9 do 13 sati.

U prikupljanju će sudjelovati volonteri koprivničkog društva Crvenog križa koji će kupcima dijeliti letke s popisom najpotrebnijih artikala za Socijalnu samoposlugu i preuzimati donacije.

“U Socijalnoj samoposluzi trenutačno najviše nedostaju brašno, ulje, riblje i mesne konzerve, dječja hrana i slatkiši, konzervirano povrće i marmelade, no i svi ostali prehrambeni i higijenski proizvodi svakako će nekom od naših potrebitih sugrađana mnogo značiti”, istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

- Oglas -

Također, svoje donacije naknadno možete donijeti u prostore koprivničkog društva Crvenog križa, u Ulici braće Radića 7, radnim danom od 7 do 15 sati.

“Unaprijed zahvaljujemo svima koji u kolicima naših volontera u KTC-u ostave donacije za Socijalnu samoposlugu”, poručili su iz koprivničkog Crvenog križa.

U prikupljanju donacija sudjelovat će umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner.

Podsjetimo, projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020.

Nositelj projekta je koprivničko društvo Crvenog križa, a partneri su Grad Koprivnica, udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti