Subota, 15. lipnja 2024.

Umirovljenici s područja Rasinje postigli zapažene rezultate na sportskim susretima u Ferdinandovcu

Bilo je to lijepo druženje, a Zajednica umirovljenika Koprivničko-križevačke županije sve je natjecatelje nagradila finim gulašom

- Oglas -

U utorak su u organizaciji Zajednice umirovljenika Koprivničko-križevačke županije u društvenom domu u Ferdinandovcu održani sportski susreti umirovljenika.

Natjecalo se u tri discipline, i to u pikadu, visećoj kuglani i kartanju bele. U svakoj su disciplini sudjelovale muške i ženske ekipe iz Ferdinandovca, Đurđevca, Podravskih Sesveta, Koprivnice i Rasinje.

Udruga umirovljenika Matice Općine Rasinja postigla je zapažene rezultate osvojivši pet priznanja za pojedinačne rezultate te pet zahvalnica za ekipna natjecanja.

- Oglas -

Prvo mjesto u pikadu za žene osvojila je Marija Terek, dok je Nino Bobek isti rezultat postigao u pikadu u muškoj konkurenciji. Također, Vladimir Dukarić dobio je priznanje za drugo mjesto u pikadu pojedinačno.

Rasinjski umirovljenici
Izvor fotografije: Općina Rasinja

Zahvalnice Zajednice udruge umirovljenika Koprivničko-križevačke županije dodijeljene su za osvojeno prvo mjesto u pikadu i ženskoj i muškoj ekipi

U natjecanju u visećoj kuglani u ženskoj ekipi Štefanija Jembrek plasirala se na treće mjesto i time zaslužila priznanje. U muškoj ekipi Milan Vranešević je dobio priznanje također za treće mjesto. Ekipno je ženska ekipa osvojila drugo mjesto, a muška ekipa treće.

U kartanju bele iskazali su se Zlatko Kežman i Ivan Srbiš koji su osvojili zahvalnicu za osvojeno drugo mjesto.

“Bilo je to lijepo druženje, a Zajednica umirovljenika Koprivničko-križevačke županije sve je natjecatelje nagradila finim gulašom”, poručili su iz Udruge umirovljenika Matice Općine Rasinja.

FOTO-VIDEO Svečanom sjednicom obilježen Dan Općine Rasinja, dodijeljene Zlatne plakete zaslužnim mještanima

- Oglas -

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti