Četvrtak, 29. veljače 2024.

Večera za 5 na selu: Damir iz Đurđevca gostima je priredio jela maštovitih naziva, ali Andreja nije bila oduševljena

Na putu do Damira Rea je pričala ekipi da sigurno neće ostati gladni. „Ja ti došla doma i vodim ti goste“, rekla je kad su stigli i dodala da je Damir bio smotan, ali simpatičan, kako je i očekivala

- Oglas -

Drugi dan u RTL-ovoj ‘Večeri za 5 na selu‘ u Koprivnici i okolici kandidate je ugostio IT-jevac Damir iz Đurđevca, koji je gostima pripremio predjelo naziva Sjećanja, glavno jelo Pijani grill i desert Čokoladni boom.

Današnjom je večerom najviše bila razočarana Andreja, kojoj se nije svidjelo predjelo, prigovorila je i glavnom jelu, a ni desert joj nije bio po volji. Ostali gosti bili su zadovoljni, Damira su ocijenili s dvije devetke i desetkom dok je Andreja dala nisku šesticu te je Damir osvojio 34 boda koja mu, nažalost, nisu dovoljna za prelazak u vodstvo.

Na putu do Damira Rea je pričala ekipi da sigurno neće ostati gladni. „Ja ti došla doma i vodim ti goste“, rekla je kad su stigli i dodala da je Damir bio smotan, ali simpatičan, kako je i očekivala. Domaćin im je za aperitiv ponudio kupinovo vino, što se svima bilo u redu osim Andreji, koja nije baš ljubiteljica kupinova vina pa je bila razočarana.

- Oglas -

Kad su sjeli za stol, domaćin je svima natočio vino, nazdravili su, a potom je iznio predjelo – jeger, sir i vrhnje i rajčice. „To je samo trebalo staviti na tanjur, i to je to – malo me to razočaralo, prejednostavno ipak“, komentirala je Andreja, a kad je probala, bilo joj je i previše slano dok je Mirku sve bilo fino i super okusa.

Večera za pet na selu kod Damira Lackovića
Večera za pet na selu kod Damira Lackovića u Đurđevcu // Foto: RTL

Za glavno jelo Damir je poslužio vratinu s roštilja koja je bila marinirana u vinu uz gljive. „Kad sam to vidjela, bila sam u šoku jer nije bilo apsolutno nikakve dekoracije“, rekla je Andreja, a i Marku je također falilo malo boja. Kad su kušali, Andreja je komentirala da joj je meso bilo previše začinjeno, a gljive bljutave, no Marku nije: „Bilo je jako finog okusa, crno vino nije se toliko osjetilo, dalo je mesu sočnost.“ Rea je također bila ugodno iznenađena okusima.

Damir je na kraju poslužio kremu od čokolade s malinama u čaši uz desertno vino, a Andreji je konačno nešto bilo lijepo servirano. „Spoj čokolade i maline meni je bio odličan jer to oboje volim, a i Damir je to dobro kombinirao, lagani desert“, rekao je Marko, a Rei je bio odličan s obzirom na to da je to Damirov prvi desert. Andreja ne voli ni čokoladu pa je pojela samo maline s vrha, no i za to je imala neke zamjerke: „Maline su mi išle malo za zube jer nisu baš bile pripremljene po mom ukusu – najbolji dio bila je malina na vrhu deserta.“

Nakon darova stigao je Damirov prijatelj Matija Vogrinčić. „Svaka čast gospodinu koji nas je vratio u vrijeme Turaka i objasnio nam zašto ih i danas zovu picoki“, rekla je Andreja, koju je oduševilo iznenađenje, kao i ostale goste. Mirko je Damirovu večeru ocijenio desetkom zato što mu je sve bilo super, Marko je dao devetku jer je nedostajalo boja u glavnom jelu, Rea je supruga ocijenila također devetkom jer joj je bila u rangu s Andrejinom večerom, a Andreja je Damirovu večeru ocijenila šesticom – sve joj je bilo previše jednostavno, bez dekoracije, a i jela joj nisu bila finog okusa.

Sutra kuha vatrogasac Mirko, a što će on pripremiti svojim gostima – ne propustite pogledati u novoj epizodi ‘Večere za 5 na selu’ od 20.15 sati na RTL-u.

- Oglas -

LINK NA ORIGINALAN ČLANAK

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti