Subota, 18. svibnja 2024.

VELIKO PRIZNANJE Projekt Podravina adventure osvojio nagradu Simply the best

U suradnji s Turističkom zajednicom područja Dravski Peski realizirana je lepeza pustolovnih i zabavnih doživljaja Podravine, istaknuo je direktor Turističke zajednice grada Đurđevca Mario Fuček

- Oglas -

Još jedna prestižna nagrada stigla je u Đurđevac. Naime, Turistička zajednica grada Đurđevca po šesti je puta dobila nagradu Simply the best, a koju dodjeljuje Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i turistički časopis Way to Croatia.

Ovog puta nagrada Simply the best je dodijeljena u kategoriji Novi projekti u turizmu i to za projekt Podravina adventure, a Turistička zajednica grada Đurđevca uspješno provodi u suradnji s Turističkom zajednicom područja Dravski peski.

Paragliding
Paragliding // Foto: Grad Đurđevac

Dodjeli nagrade u Biogradu na moru prisustvovali su direktor Turističke zajednice grada Đurđevca Mario Fuček i direktor Turističke zajednice područja Dravski peski Robert Čimin.

- Oglas -

“U suradnji s Turističkom zajednicom područja Dravski Peski realizirana je lepeza pustolovnih i zabavnih doživljaja Podravine, i to rafting, kanuing, vožnja brodom po Dravi, quad safari, paragliding, airsoft, cikloturizam, niz atraktivnih i zabavnih animacijskih i teambuilding programa”, pojasnio je direktor Turističke zajednice grada Đurđevca Mario Fuček.

Vožnja quadovima
Izvor fotografije: djurdjevac.hr
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti