13.1 C
Zagreb
Srijeda, 21. travnja 2021.

Velikodušni građani donirali 130 kilograma hrane za koprivničku Socijalnu samoposlugu

U prikupljanju donacija i ovog su puta sudjelovali volonteri koji su uključeni u projekt Volonter penzioner

Preporučujemo

Koprivničko društvo Crvenog križa organiziralo je još jednu akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu.

Akcija je održana u ponedjeljak, 8. ožujka, u robnom centru KTC uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka u cilju sprječavanja širenja koronavirusa.

Ukupno je prikupljeno 130 kilograma prehrambenih namirnica i 21 komad higijenskih potrepština.

“Svima koji su sudjelovali u akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu zahvaljujemo na velikodušnosti i darežljivosti”, istaknuli su iz Crvenog križa Koprivnica.

U prikupljanju donacija i ovog su puta sudjelovali volonteri koji su uključeni u projekt Volonter penzioner, a koji su kupcima dijelili letke s popisom artikala koji su najviše potrebni u Socijalnoj samoposluzi.

Svi koji žele, naknadno mogu donijeti prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine u prostorije koprivničkog društva Crvenog križa u Ulici braće Radića 7.

Pozivaju se svi umirovljenici koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta Volonter penzioner da se jave na broj 048/642-193.

Podsjetimo, projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020.

Nositelj projekta je koprivničko društvo Crvenog križa, a partneri su Grad Koprivnica, udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

Najnovije objave