Srijeda, 26. siječnja 2022.

VIDEO ‘Bio je to posljednji zagrljaj s ekipom koju je obožavao i s kojom je ostvario velike rezultate’

Nešto prije kraja svoje posljednje utakmice, kada se vidjelo da je derbi riješen, Sarač se okrenuo prema svojoj klupi i rukom čestitao igračicama i stručnom stožeru na dobro obavljenom poslu. Čestitao je i sucima i gostima. I onda je zagrlio svoje cure...

Preporučujemo

“Čestitam curama što su izdržale sve ovo. Moram priznati da je pritisak bio nenormalan. Bilo je najvažnije smiriti cure jer smo s jedne strane bili u teškoj situaciji što se tiče Lige prvakinja i ti porazi su djelovali. Bio je to pravi derbi, Lokomotiva je prava ekipa u kojoj igra sedam osvajačica brončane medalje i šteta što nije bilo publike da vidi jedan super-kvalitetan meč. Na kraju su odlučili naša širina i kvaliteta koju još uvijek imamo”, rekao je trener Zlatko Saračević za Sportske novosti nakon pobjede u derbiju protiv Lokomotive kojom je Podravka Vegeta praktički osigurala 26. naslov prvaka Hrvatske.

Saračević je poslije utakmice napustio gimnazijsku dvoranu te je svojim automobilom krenuo odvesti kući trenericu vratarki Barbaru Stančin. Na jednom od koprivničkih semafora mu je iznenada pozlilo te je Barbara odmah pozvala hitnu pomoć koja je stigla vrlo brzo. Sumnjalo se na srčani udar, liječnici su mu dugo pružali pomoć, ali nažalost nisu ga uspjeli spasiti.

Sarač je preminuo u 60. godini života. Prerano, puno prerano.

Nešto prije kraja svoje posljednje utakmice, kada se vidjelo da je derbi riješen, Sarač se okrenuo prema svojoj klupi i rukom čestitao igračicama i stručnom stožeru na dobro obavljenom poslu.

Podravkašice su potrčale jedna drugoj u zagrljaj, zapjevale su. Saračević je još sportski pružio ruku treneru Lokomotive Nenadu Šoštariću i njegovim suradnicima, potom i sucima Tomislavu Cindriću i Robertu Gonzureku pa pozvao djevojke na zajednički zagrljaj. Video pogledajte OVDJE. Cijelu utakmicu, ali i te situacije s kraja derbija možete pogledati od 1:30:10 u nastavku…

Posebno su to kasno sinoć istaknuli i u kluspkom priopćenju.

“Danas je svoju ekipu vodio u još jednoj važnoj utakmici koju su pobijedile za svog trenera koji je beskrajno vjerovao u njih. Pratio je svaki njihov korak i gotovo tri godine prolazio sve tuge i radosti zajedno s njima. Bio je to posljednji zagrljaj s ekipom koju je obožavao i s kojom je ostvario velike rezultate”, napisali su iz RK Podravke.

Tuga i nevjerica zavladala je u koprivničkom trofejnom klubu. Od svog voljenog trenera emotivnim porukama opraštaju se rukometašice. Više pročitajte OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave