Ponedjeljak, 11. prosinca 2023.

[VIDEO] Ferenčina i Mioč nadaju se prekidu negativnog niza u subotnjem ogledu s Osijekom

Utakmica Slavena Belupa i Osijeka u sklopu 10. kola SuperSport HNL-a igra se u subotu u Koprivnici s početkom u 19.15 sati

- Advertisement -

Na redovitoj konferenciji za novinare prvenstvenu utakmicu s Osijekom najavili su trener Slavena Belupa Roy Ferenčina i veznjak Benedik Mioč.

– Po rejtingu i tradiciji sigurno su među četiri najbolje ekipe u Hrvatskoj. Dosta su uložili u pojačanja ovog ljeta, ali ne bih ja baš puno pričao o njima. Mi vjerujemo u našu ekipu, u naše dečke. Moramo ponoviti igru koju smo imali protiv Rijeke, isto tako i neka razdoblja igre iz utakmice protiv Dinama u Zagrebu gdje nas nije poslužila sreća, ali nadam se da će se i ona sad malo okrenuti na našu stranu, da ćemo biti bolji u realizaciji i opasniji za suparnička vrata, te da nećemo raditi greške kao na prošloj utakmici. Nastojat ćemo biti dobri prema naprijed, imati dominaciju u igri, te se nadam da ćemo osvojiti bodove – rekao je Slavenov trener Ferenčina.

- Advertisement -

Benedik Mioč, zamjenik kapetana Tomislava Božića, rekao je:

– Svi znaju da sam u Osijeku prošao školu i nastupao za prvu momčad. Trenutačno sam u kontaktu samo s jednim igračem, ostalo su sve novi, većina je stranaca, tako da samu atmosferu iznutra ne znam. No, nadam se da je vrijeme da i nama krene prema realizaciji, i onda neće biti problema. Naravno, potrebno je ponoviti fazu obrane iz ogleda s Rijekom, također i agresivnost, ozbiljnost i odgovornost. Imamo se čemu nadati jer stvarno imamo dobru ekipu. Stvaramo situacije, dolazimo u šanse, ali ponekad radimo glupe greškice, nadam se da smo sve to ispucali i da ćemo sad krenuti uzlaznom putanjom – najavio je Mioč.

Utakmica Slavena Belupa i Osijeka u sklopu 10. kola SuperSport HNL-a igra se u subotu u Koprivnici s početkom u 19.15 sati.

Standings provided by Sofascore
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti