Subota, 18. svibnja 2024.

[VIDEO] Radeljić uoči Hajduka: I dalje imaju respektabilan sastav, a ja od Koprivnice opet želim stvoriti tvrđavu u kojoj će svima biti teško igrati

'Bit će nam lakše igrati nakon pobjede protiv Rudeša, a Hajduk je sam po sebi motiv, tako da očekujem dobru utakmicu s naše strane', rekao je Radeljič

- Oglas -

U subotu počinje 31. kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige, a Slaven Belupo od 19.10 sati dočekuje splitski Hajduk.

– Bit će nam lakše igrati nakon pobjede protiv Rudeša, a Hajduk je sam po sebi motiv, tako da očekujem dobru utakmicu s naše strane. Hajduk će ozljedama unatoč imati respektabilan sastav i sigurno je da za nas ta utakmica neće biti lagana – kaže Radeljić.

U posljednje vrijeme Splićani se iz Koprivnice vraćaju kući s bodovima, a novi Slavenov trener želi mijenjati tu tradiciju.

- Oglas -

– Želim od Koprivnice ponovno stvoriti tvrđavu. Mislim da u moje vrijeme, dok sam igrao za Slaven, nismo izgubili niti jednu utakmicu ni od Hajduka ni od Dinama. Sve su to bile tvrde utakmice, njima je ovdje bilo neugodno, teško igrati i želim to vratiti u ovu svlačionicu. Dečki moraju prihvatiti taj mentalitet, i tek kad uđemo u taj ‘ratnički mentalitet’, onda će i njima tu biti teško igrati.

Slaven je svoj negativan niz prekinuo, Hajduk to želi napraviti u Koprivnici.

– Svaka utakmica će nositi nešto svoje. Mi smo se malo digli, oni su opet ostali dolje. Mi ćemo učiniti sve da se oni ne dignu protiv nas, to mogu garantirati.

Što se tiče sastava, moguće je i poneko iznenađenje. Juniori ovaj put neće konkurirati jer imaju važnu prvenstvenu utakmicu, a na raspolaganju su svi ostali igrači osim suspendiranog Šakote.

- Oglas -

Standings provided by Sofascore
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti