Srijeda, 6. srpnja 2022.

VIDEO Slavenov trener nakon poraza: ‘Nismo bili nabrijani kao Lokomotiva’

I s 10 igrača bacali su se u svaku loptu i u svaki duel. Jednostavno, ovo je naš zasluženi poraz, poručio je Tomislav Stipić

Preporučujemo

Slaven Belupo poražen je u 33. kolu Prve HNL na gostovanju kod Lokomotive u zagrebačkoj Kranjčevićevoj rezultatom 3:1. Više o samoj utakmici pročitajte OVDJE, a evo što je nakon poraza rekao trener Farmaceuta Tomislav Stipić.

– Imali smo dobar početak, poveli, imali smo prilike i za otići na 2:0. I kod 1:1 imali smo Krstanovića i Knolla same u 16 metara. Tako da, zaboravili smo dati drugi gol. Ali, povukli smo se nakon vodstva, prestali smo trčati, boriti se. Protivniku je baš došla voda do grla i oni su prihvatili borbu za opstanak, a mi nažalost nismo. Mi smo se odlučili za igru i iz naših grešaka su pali pogoci domaćina. Čestitam Lokomotivi, protiv nas uvijek izgledaju dobro – rekao je Stipić.

Tri su kola do kraja i situacija za Farmaceute nije lagodna.

– Bili smo svjesni da je ovo za nas jako važna utakmica, došli smo ovdje s ciljem da osvojimo bodove. Dobro je izgledalo, ali očito nismo bili tako nabrijani kao Lokomotiva. I s 10 igrača bacali su se u svaku loptu i u svaki duel. Jednostavno, ovo je naš zasluženi poraz. Sada ćemo se opet morati svjesno prilagoditi situaciji. Idemo probati Rijeku pobijediti i bit će sve OK – zaključio je Stipić.

- Advertisement -

Najnovije objave