Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

VIDEO Zekić uoči Dinama: ‘Favoriti su, a za nas su čuvali Bočkaja, Oršića, Ristovskog…’

Bit će to jako dobar test za nas da vidimo gdje smo i što smo. Naravno da ćemo dati sve od sebe da barem nešto otkinemo, rekao je Zekić

Preporučujemo

Trener Slavena Belupa Zoran Zekić održao je u petak konferenciju za novinare na kojoj je najavio subotnju utakmicu s Dinamom, koja je na rasporedu u 21 sat u Koprivnici.

– Bit će drugačije nego protiv Varaždin. Pokušat ćemo biti okomiti, koliko god je to moguće protiv suparnika koji je zasigurno i ove sezone favorit za naslov prvaka – rekao je Zekić.

I dok Zekić uigrava momčad i čeka još pokoje pojačanje, njegov kolega Ante Čačić ima luksuz širokog odabira kvalitetnih pojkedinaca.

– Vidjeli ste, Bočkaj, Oršić i Ristovski su se odmarali za nas, i još poneki igrači. Očekujem da će Ljubičić igrati na poziciji veznog igrača, jer ipak je doveden na tu poziciju, a dosad ga se na njoj malo vidjelo. Taktički ćemo se pokupšati odrediti prema tome kako Dinamo izgleda i kako bismo mi voljeli izgledati. Naravno, Dinamo je veliki favorit, imamo veliko poštovanje prema njima i prema svakom drugom protivniku, ali ne smijemo se predavati unaprijed. Moji igrači znaju da ja baš ne volim gubiti, protiv bilo koga, pa i protiv puno jačeg protivnika. Tko god dođe ovdje, morat će se ipak potruditi i pokazati da je bolji.

U Maksimiru je remi sa sjevernomakedonskim prvakom Škupijem izazvao dodatnu ‘mobilizaciju’.

– Nije nam drago ni zbog hrvatskog nogometa ni inače što Dinamo nije svladao Škupi, sigurno će doći puno koncentriraniji i puno nabrijaniji, tražit će pozitivan rezultat uoči uzvrata u Makedoniji. Uglavnom, bit će to jako dobar test za nas da vidimo gdje smo i što smo. Naravno da ćemo dati sve od sebe da barem nešto otkinemo.

Dodao je Zekić kako su svi igrači zdravi, a nedovoljno spremni Ivan Krstanović i Talys Oliveira ovu će utakmicu pratiti s tribine Apaša.

Kompletnu pressicu možete pogledati u video prilogu Slaven Belupo TV-a.

- Advertisement -

Najnovije objave