Nedjelja, 26. ožujka 2023.

VIDEO Zekić uoči Dinama: Nadam se da ćemo biti konkretniji i konkurentniji nego prije

'Dosad su se pokazali puno brži od nas u svakom smislu, i s loptom i bez lopte, tako da ćemo zaista morati biti koncentrirani i ipak pokazati malo više vjere, rekao je Zekić

Preporučujemo

Slaven Belupo u subotu od 17.30 sati dočekuje Dinamo, a utakmicu je najavio trener domaćeg sastava Zoran Zekić.

– Bit će dosta ljudi, a nadam se da ćemo mi protiv Dinama napokon biti puno bolji nego što smo bili u ovim ranijim utakmicama. Zaista smo pokušali sve, u nekima od tih nastupa probali smo biti i malo otvoreniji, ali jednostavno nije ništa išlo. Dinamo se svaki put pokazao bolji. Možda se nekim ljudima sa strane čini da mi nismo dali sve od sebe, ali zaista jesmo. Nadam se da ćemo ovaj put ipak biti malo konkretniji i konkurentniji – najavio je Zekić.

Dinamo je bez Oršića koji je prodan te isključenog Mišića, dok se Petković tek vraća nakon ozljede.

– Nije tajna da je to zaista velika kvaliteta, isto tako nije tajna da Dinamo na svakoj poziciji ima pregršt dobrih igrača. Osim toga, dobit će i neku novu energiju s nekim mladim igračima koji su vrlo kvalitetni. U prvom redu tu mislim na Baturinu koji je i u utakmici s Lokomotivom pokazao da je velika budućnost hrvatskog nogometa, zaista mu želim puno sreće i zdravlja, i da se nastavi ovako razvijati. S druge strane, imamo i mi svojih mladića s kojima pokušavamo da se nametnu i da i oni jednog dana budu bitan čimbenik u hrvatskom nogometu. S te strane možemo to gledati tako, a s druge strane, dosad su se pokazali puno brži od nas u svakom smislu, i s loptom i bez lopte, tako da ćemo zaista morati biti koncentrirani i ipak pokazati malo više vjere, da to bude prava muška utakmica.

Slaven Belupo u prva dva kola nastavka prvenstva nije briljirao u ofenzivnoj igri?

– Samo se radom i nekakvim rješenjima može doći do stvari koje čovjek želi, da svi skupa napravimo nekakav ‘klik’. Da bi to napravio, potreban je rezultat, onda puno lakše dobivaš potvrdu kroz to sve i puno ti je lakše dalje raditi. Sad smo takvi kakvi jesmo, ali radimo na tome. Dečki i ja smo svjesni svega. Nije da smo uspavani, nego pokušavamo pronaći rješenja kroz treninge, analize i razgovore, na sve moguće načine. Nije prvi put da sam ja u takvoj situaciji, i vjerujem da ćemo pronaći rješenje da ipak budemo puno bolji i konkurentniji, da budemo na tragu onoga što smo igrali dobrim dijelom otkako sam ja ovdje trener. Nije tajna, nedostaje nam dubina, prodornost, više trke bez lopte.

Što je još rekao Zekić na konferenciji za novinare, pogledajet u prilogu Slaven Belupo TV-a.


Standings provided by Sofascore
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti