Petak, 29. rujna 2023.

Vrijedni osnovnoškolci iz Kalinovca prikupili 62 kilograma plastičnih čepova

Od početka akcije koja je počela 2012. Komunalac je prikupio gotovo 15 tona čepova koji su predani udruzi oboljelih od leukemije i limfoma

- Advertisement -

Koprivnički Komunalac u suradnji s lokalnim osnovnim školama i dalje provodi humanitarnu akciju prikupljanja plastičnih čepova za udrugu oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske.

– Ovog tjedna posjetili smo učenike OŠ Ivan Lacković Croata u Kalinovcu koji su tijekom prošle i tekuće školske godine marljivo skupljali čepove kako bi pomogli u kupnji lijekova za teško oboljele od leukemije i limfoma – istaknuli su iz koprivničkog Komunalca.

Osnovnoškolci iz Kalinovca, njih 102, uz pomoć učiteljice Katarine Ređep skupili su 62 kilograma čepova koje će Komunalac proslijediti udruzi.

- Advertisement -

Također, ovog tjedna prikupljeno je i 13 kilograma čepova u Osnovnoj školi Koprivnički Bregi čiji učenici, ali i ostali mještani u školi prikupljaju čepove u humanitarne svrhe.

– U listopadu su čepove predali i OŠ Fran Koncelak Drnje (33 kg), Franjevački samostan (13 kg) i DV Tratinčica (26 kg), a od početka akcije koja je počela 2012. Komunalac je prikupio gotovo 15 tona plastičnih čepova koji su predani udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske – ističu iz koprivničkog Komunalca.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti