Četvrtak, 18. srpnja 2024.

Vrijedni učenici humanitarci prikupili čak 117 kilograma plastičnih čepova

U Kunovcu su mališani skupili 47 kilograma, u Koprivničkim Ivancu 27 kilograma, a u Osnovnoj školi Braća Radić 43 kilograma čepova

- Oglas -

U srijedu je Mirko Reciklirko imao puno posla, posjetio je učenike nižih razreda Osnovne škole Koprivnički Ivanec i 1.d. razred Osnovne škole Braća Radić u Koprivnici koji su tijekom ove školske godine marljivo skupljali otpadne plastične čepove u humanitarne svrhe.

U Kunovcu su mališani skupili 47 kilograma, u Koprivničkim Ivancu 27 kilograma, a u OŠ Braća Radić 43 kilograma čepova koje će Komunalac dati Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske iz Čakovca koja prodajom čepova u sklopu projekta Plastičnim čepovima do skupih lijekova kupuje prijeko potrebne lijekove.

- Oglas -

– Djeca će sa svojim učiteljicama i dalje prikupljati čepove u humanitarne svrhe, a spomenimo i kako je do sada, od početka akcije koja je započela 2012. prikupljeno gotovo 14 tona plastičnih čepova koji su predani Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske – istaknuli su iz koprivničkog Komunalca.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti