Subota, 28. svibnja 2022.

Zekić iz opreza odustao od prijateljske utakmice, Farmaceuti će igrati međusobno

Odustao je Zekić iz opreza od prijateljske utakmice u subotu, jer mu momčad zbog ozljeda i korone još nije kompletna. Stoga će dvije provjere uslijediti sljedećeg tjedna

Preporučujemo

Zoran Zekić imao je razloga za zadovoljstvo nakon prve prijateljske utakmice u sklopu zimskih priprema, u kojoj je Slaven Belupo s 4:0 svladao drugoligaša Sesvete.

– Bilo je dobrih stvari i za prvu pripremnu utakmicu sam zadovoljan. Veseli me angažman igrača, a naravno da je bilo i nedostataka na kojima ćemo raditi. Kada si angažiran, onda nema veze protiv koga igraš i protiv koga zabijaš. Nije mi bilo bitno u kakvom su stanju Sesvete, već kakav će biti pristup mojih igrača. U globalu sam zadovoljan s ovih 10 dana priprema – rekao je trener koprivničkog prvoligaša.

Odustao je Zekić iz opreza od prijateljske utakmice u subotu, jer mu momčad zbog ozljeda i korone još nije kompletna. Stoga će dvije provjere uslijediti sljedećeg tjedna.

U srijedu u 13 sati u Koprivnici gostuje Rudeš, a u subotu u 14 Inter iz Zaprešića. Umjesto subotnje prijateljske utakmice, Farmaceuti će na treningu odigrati međusobno, a nedjelja će biti slobodna.

- Advertisement -

Najnovije objave