Subota, 2. prosinca 2023.

Želimir Mešnjak Meho odlazi u Zekićev Osijek

Na današnji dan kada je javno objavljeno da odlazi u Osijek Mešnjak je odigrao i posljednju utakmicu u svojoj seniorskoj karijeri za svoj Graničar iz Legrada

- Advertisement -

Želimir Mešnjak Meho, poznati nogometni trener iz Legrada, nakon uspješno odrađene polusezone u drugoligašu Mladosti iz Ždralova, odlazi u Osijek gdje će biti pomoćni trener Zoranu Zekiću.

“Naš Meho, trener seniorske momčadi, dobio je ponudu koju nije mogao odbiti te se seli u NK Osijek gdje će biti pomoćni trener Zoranu Zekiću. Meho, hvala na svemu i sretno. Svoju zadnju utakmicu trener Mešnjak vodit će u petak kada u goste na Brdo stiže momčad Hrvaca”, priopćili su iz ždralovske Mladosti.

Zoran Zekić, trener Slavena Belupa
Zekić i Mešnjak na treningu // Foto: NK Slaven Belupo

Mešnjak je Zekiću bio pomoćni trener u koprivničkom Slavenu Belupu, a nakon što je Zeka otišao u Albaniju, Meho je preuzeo klupu ambicioznog drugoligaša iz Ždralova.

- Advertisement -

Mladost je uoči posljednjeg jesenskog kola u Drugoj nogometnoj ligi trećeplasirana momčad s 26 bodova u 14 utakmica, četiri manje od jesenskog prvaka iz Križevaca, momčadi Radnika.

Za portal Bjelovar Live trener Želimir Mešnjak je kazao da odlazi jako zadovoljan.

– Bilo je teških trenutaka kada se baš i nismo razumjeli, ali na kraju je sve ispalo više nego sjajno. Napravili smo niz od 12 utakmica bez poraza, momčad je ostala u vrhu ljestvice i pored toga jedna je od glavnih kandidata za osvajanje naslova prvaka, momčad je isprofilirana i ima potrebne automatizme, tako da slobodno mogu kazati kako je Mladost trenutačno u puno boljem stanju nego kakvu sam ju zatekao – rekao je Mešnjak.

Osvrnuo se i na novi trenerski izazov.

– Odlazak u Osijek za mene je veliko iskustvo, ali to je ujedno i veliki plus za imidž Mladosti koja ima želju postati prvoligaški klub. Nadam se da me razumijete jer ovakva ponuda se ne odbija, pogotovo ako dolazi iz kluba koji je jedan od naše velike četvorke. Iznimno mi je drago što ću opet raditi sa Zekićem koji je jedan od naših najboljih trenera i od kojeg se ima što naučiti. Mladosti želim puno sreće u daljnjem natjecanju – poručio je Mešnjak, sada već bivši trener Mladosti iz Ždralova.

- Advertisement -

Na današnji dan, kada je javno objavljeno da odlazi u Osijek, Mešnjak je odigrao i posljednju utakmicu u seniorskoj karijeri za svoj Graničar iz Legrada.

Želimir Mešnjak Meho sa svojim suigračima iz Legrada
Želimir Mešnjak Meho sa svojim suigračima iz Legrada // Foto: Privatna arhiva
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti