Ponedjeljak, 24. siječnja 2022.

Zoran Milanović neće doći na pogreb Milana Bandića, a o Klapi Sveti Juraj koja će pjevati kaže: ‘Nije moj posao da samo pokazujem mišiće’

Potvrdio je da neće biti na Bandićevom ispraćaju u srijedu, a komentirao je i smeta li mu što će Klapa Sv. Juraj pjevati na pogrebu

Preporučujemo

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović za svog boravka u Vodnjanu, gdje je posjetio tvrtku Infobip, komentirao je i iznenadnu smrt zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

“Poznavao sam ga osobno. Vrlo osobno i blisko. Radili smo neko vrijeme zajedno. Sve što sam imao reći govorio sam zadnjih godina. Ova smrt me šokirala. To je tužno, teško”, istaknuo je Milanović, piše N1.

Potvrdio je da neće biti na Bandićevom ispraćaju u srijedu, a komentirao je i smeta li mu što će Klapa Sveti Juraj pjevati na pogrebu.

“Nek’ pjevaju. Kad bih rekao bilo što drugo ispao bi bešćutan i nemilosrdan čovjek, ali morat ćemo te stvari i to pod mojim nadzorom urediti malo preciznije”, rekao je predsjednik.

“Mislim da sam bio vrlo jasan, čovjek je umro, polako. Nije moj posao da samo pokazujem mišiće, neka pjevaju. U buduće će to morati biti bolje regulirano kao i s počasnom bojnom. Kada sam postao predsjednik sam vidio da s tim raspolaže kako tko hoće”, zaključio je Milanović.

- Advertisement -

Najnovije objave