Ponedjeljak, 15. kolovoza 2022.

Župan Darko Koren obišao radove na izgradnji školsko sportske dvorane u Svetom Ivanu Žabnu

Dvorana u koju je uloženo 15 milijuna kuna uvelike će poboljšati uvjete za učenike i nastavnike koji će primarno koristiti nove prostore, naglasio je župan.

Preporučujemo

Koprivničko-križevački župan Darko Koren sa suradnicima je početkom tjedna obišao radove na izgradnji sportske dvorane Osnovne škole Grigor Vitez u Svetom Ivanu Žabnu.

Dvorana je pred samim završetkom, a s detaljima radova i funkcionalnim karakteristikama ovog modernog objekta koji će služiti učenicima i mještanima općine, župana su upoznali načelnik Općine Nenad Bošnjak, ispred izvođača radova predsjednik Uprave tvrtke Radnik Mirko Habijanec te ravnatelj OŠ Grigor Vitez Tomislav Hanžeković.

Školsko sportska dvorana u Svetom Ivanu Žabnu
Školsko sportska dvorana u Svetom Ivanu Žabnu // Foto: kckzz.hr

“Dvorana u koju je uloženo 15 milijuna kuna uvelike će poboljšati uvjete za učenike i nastavnike koji će primarno koristiti nove prostore, ali će doprinijeti i daljnjem razvoju te povećanju životnog standarda za sve stanovnike s područja općine”, rekao je župan Koren.

Zahvalio je izvođačima radova na kvalitetno obavljenom poslu te načelniku Bošnjaku na partnerskom odnosu u kojem Općina s 50 posto sredstava sufinancira realizaciju projekta.

Također, dodao je kako radovi u sklopu županijskog programa izgradnje dvorana u vrijednosti 70 milijuna kuna odlično napreduju i u ostale četiri općine.

Školsko sportska dvorana u Svetom Ivanu Žabnu
Školsko sportska dvorana u Svetom Ivanu Žabnu // Foto: kckzz.hr

Načelnik Bošnjak je istaknuo odličnu suradnju sa Županijom kazavši kako je dvorana iznimno značajna razvojna investiciju za područje općine Sveti Ivan Žabno koja će se uskoro biti dovršena na zadovoljstvo svih mještana.

Obilazak školsko sportske dvorane
Obilazak školsko sportske dvorane // Foto: kckzz.hr

Obilasku su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnica UO za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek, pročelnik UO za financije, proračun i javnu nabavu Darko Masnec i pročelnica UO za zdravstveno-socijalne djelatnosti Maja Blažek, stoji na službenim stranicama Koprivničko-križevačke županije.

Cijelu fotogaleriju pogledajte ovdje.

- Advertisement -

Najnovije objave