Utorak, 30. travnja 2024.

Naša Marica Korolija ušla je u veliko finale showa ‘Život na vagi’

U zadnjem izazovu pobijedila je Marica i tako postala jedina ženska finalistica pete sezone showa 'Život na vagi'

- Oglas -

Marica Korolija iz Novigrada Podravskog kraj Koprivnice prije zadnjeg vaganja uoči velikog finala ‘Života na vagi’ rekla je da je najvrjednije što će ponijeti iz showa samokontrola, odnosno prejedanje.

“Ja sam se gradila sitnicama do čovjeka koji sam danas. Stvarno ništa ne bih mijenjala”, otkrila je Marica te dodala da nije mislila da će ostati do samog kraja.

“Ja ću dati sve od sebe da ove godine žena pobijedi”, rekla je Marica.

- Oglas -

Na posljednjem vaganju imala je 99,5 kilograma, a danas ima 97,5. Nažalost, Marica je završila ispod žute linije, a Dominik je ušao u finale, donosi RTL.

Marica je u show ušla sa 134,1 kilogramom, izgubila je ukupno 36,6 kilograma, a to je 27,3 % tjelesne mase.

“Iznad žute linije su Matej, Ante i Dominik, i to su naša tri direktna finalista, no postoji još jedno mjesto u finalu. Petra i Marica će se za ulazak u finale boriti na jedan drugi način”, rekla je Sanja te pročitala poredak na tablici u postocima izgubljene tjelesne mase kroz 14 ciklusa.

Matej je ukupno izgubio 37,1%, Ante 32,1%, Dominik 30,6%, Marica 27,3% i Petra 23,6%.

Uslijedio je zadnji izazov u kojem su se borile Petra i Marica za ulaznicu za finale. Morale su se popeti na brdo s 14 postaja.

- Oglas -

“Na vas ćemo staviti točno onoliko kilograma koliko ste imale kada ste došle u show”.

Petra će nositi 34 kilograma u utezima u ruksaku, a Marica 36,6. Svaka postaja predstavlja jedan ciklus, a na svakoj postaji treneri će vaditi iz ruksaka onoliko utega koliko su taj ciklus djevojke izgubile. Koja prva dođe do vrha – ulazi u finale.

“Ovo radim samo zbog sebe jer sumnjam da ću pobijediti”, zaključila je Petra i jedva krenula s dodatnih 34 kilograma, upitavši se u jednom trenutku kako je uopće prije hodala s toliko kila.

U zadnjem izazovu pobijedila je Marica i tako postala jedina ženska finalistica pete sezone showa ‘Život na vagi’, dok se Petra bori za utješnu nagradu od 50.000 kuna.

“Dat ću sve od sebe da sve cure i žene na svijetu budu ponosne na moj rezultat”, zaključila je Marica.

Tko će biti pobjednik pete sezone ‘Života na vagi’ i kući otići sa 170.000 kuna, a tko s utješnom nagradom od 50.000 kuna, gledatelji će doznati u finalnoj emisiji u subotu u 20 sati.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti