Utorak, 30. travnja 2024.

VIDEO Pogledajte golčinu bivšeg nogometaša Slavena Belupa Kristijana Bistrovića u dresu CSKA

Od prošle zime bio je privremeni član turske Kasimpase, no ako će ovako nastaviti zabijati kao protiv Lokomotiva, CSKA ga više neće slati na posudbe

- Oglas -

Kristijan Bistrović na najbolji je mogući način opravdao svoj povratak u prvu momčad moskovskog velikana CSKA nakon posudbe u Turskoj.

Na utakmici drugog kola ruskog prvenstva protiv gradskog rivala Lokomotiva pripao mu je zadatak izvođenja slobodnog udarca s nekih 30-ak metara udaljenosti, a on je posao odradio i više nego sjajno. Ma maestralno. Bio je to pogodak za vodstvo CSKA u 18. minuti, ali je ubrzo Lokomotiv izjednačio, a u nastavku susreta i preokrenuo rezultat.

Bistrović je, inače, na terenu bio do 68. minute.

- Oglas -

Kristijan Bistrović, 23-godišnji (defenzivni) veznjak iz Imbriovca, ima ugovor s CSKA-om do ljeta 2025. godine.

Donedavni mladi hrvatski reprezentativac u Rusiju je otišao iz koprivničkog Slavena Belupa u siječnju 2018. godine nakon samo 16 nastupa za Farmaceute, s 19 godina. Transfer je bio vrijedan oko 500.000 eura. Ugovor s CSKA potpisao je najprije do 2022. godine. Njegova vrijednost kada je odlazio iz koprivničkog prvoligaša bila je, prema Transfermarktu, 250.000 eura, a sada je ona oko 2,5 milijuna eura.

Od prošle zime bio je privremeni član turske Kasimpase, no ako će ovako nastaviti zabijati kao protiv Lokomotiva, CSKA ga više neće slati na posudbe.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti