Subota, 4. prosinca 2021.

Božićna priča obitelji Salaj ipak otvara svoja vrata za posjetitelje

Obitelj Salaj je danas objavila i sve detalje u vezi ove iznimno popularne Božićne priče, kojoj se posebno raduju najmlađi

Preporučujemo

Obitelj Salaj prije dva tjedna najavila je kako planiraju ove godine otvoriti Božićnu priču u Grabrovnici, a plan je bio da lampice budu upaljene od 27. studenog do 9. siječnja.

“Sve dodatne informacije o potencijalnim ograničenjima ili posebnim mjerama ćemo uskoro objaviti, a sve u cilju sigurnosti vas i naših djelatnika”, istaknuli su tada, misleći na to da čekaju odluku Stožera civilne zaštite.

Obitelj Salaj je danas objavila i sve detalje u vezi ove iznimno popularne Božićne priče, kojoj se posebno raduju najmlađi.

“Dragi posjetitelji, kao što smo i najavili, Božićna priča obitelji Salaj se otvara 27. studenog u 15 sati te smo upravo dobili potvrdu od Stožera civilne zaštite kako nema ograničenja u broju osoba koje mogu biti na imanju, no za ulazak će biti potrebna Covid potvrda.

Djeca mlađa od 12 godina koja dolaze u pratnji roditelja/skrbnika su izuzeta od ovog pravila.

Cijene ulaznica ostaju iste kao i do sada te je parking i dalje besplatan za sve posjetitelje.

Radujemo se što ćemo vas ove godine moći ugostiti nakon duge pauze, a kako ne želimo doći u situaciju da i oni koji dolaze iz krajeva koji nisu blizu Grabrovnice ostanu van imanja zbog ograničenja broja posjetitelja, molimo za razumijevanje da je sukladno odluci Stožera jedina mogućnost da posjetitelji imaju spomenutu potvrdu. Hvala i nadamo se da se vidimo”, istaknuli su Salajevi.

Više o svemu možete pročitati na Salajland.com.

Najnovije objave