Subota, 18. svibnja 2024.

Dinamo u nedjelju u Koprivnici, Slaven Belupo objavio detalje o ulaznicama

Prema procjeni i nalogu policije PU koprivničko-križevačke utakmica je označena kao rizična te će se ulaznice za gostujući dio tribine, njih 353, prodavati isključivo online putem

- Oglas -

Nogometaši Slavena Belupa u nedjelju će u sklopu 28. kola Hrvatski Telekom Prve lige na koprivničkom Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ ugostiti zagrebački Dinamo.

Utakmica će se igrati s početkom u 15 sati, a blagajne i ulazi otvorit će se dva sata ranije. Iz kluba su gledatelje pozvali da na stadion dođu što ranije kako bi se izbjegle gužve.

Ulaznice za sve dijelove tribine koštat će 40 kuna (trebaju ih imati i djeca), a mogu se nabaviti putem interneta ( https://ulaznice.hr/web/event-browse/106/26 ), i te karte moraju biti isprintane, zatim na prodajnom mjestu Marbis do petka od 9 do 17 sati, te u pretprodaji u petak na blagajna 1 od 12 do 15 sati.

- Oglas -

Prema procjeni i nalogu policije PU koprivničko-križevačke utakmica je označena kao rizična te će se ulaznice za gostujući dio tribine, njih 353, prodavati isključivo online putem ( https://ulaznice.hr/web/event-browse/106/26 ), a na dan utakmice neće se prodavati ulaznice za gostujuće navijače.

Na koprivnički Gradski stadion ‘Ivan Kušek – Apaš’ moći će ući neograničen broj ljudi (u skladu s važećim kapacitetom stadiona – 3.000 mjesta) uz predočenje COVID putovnice koja se može dobiti ako ste cijepljeni ili preboljeli COVID-19 u posljednjih šest mjeseci, ili uz negativan antigenski test (vrijedi 48 sati) ili PCR test (vrijedi 72 sata).

Osobe mlađe od 12 godina ne trebaju imati putovnicu. Na stadionu neće biti covid testiranja uoči utakmice.

Kao i uvijek, na tribine će moći ući samo prethodno akreditirani novinari (akreditaciju možete zatražiti putem maila: odnosisjavnoscu@nksb.hr), a na iste se neće moći unijeti predmeti poput boca, kišobrana i upaljača.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti