Petak, 3. veljače 2023.

Djeca iz Podravskog sunca posjetila koprivničke vatrogasce

Budući da su zajedničkim snagama bor vrlo brzo okitili, vatrogasci su im pokazali zaštitnu opremu koju koriste i vozilo koje im služi za odlazak na intervencije te što se sve u njemu nalazi

Preporučujemo

Vatrogasce Javne vatrogasne postrojbe grada Koprivnice u petak su posjetili učenici nižih razreda Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce te im pomogli okititi božićno drvce.

Jasminka Jakupec, zapovjednica JVP-a Koprivnica, dočekala je djecu, učiteljice i ravnateljicu Radmilu Popović te im zaželjela dobrodošlicu.

Mališani su sami izradili ukrase, i to od tjestenine, drvenih štapića i ostalih svakodnevnih predmeta. U kićenju bora pomogli su im i vatrogasci koji su djeci pripremili slatkiše te grickalice i sokove.

Djeca iz Podravskog sunca s koprivničkim vatrogascima
Djeca iz Podravskog sunca s koprivničkim vatrogascima // Foto: Sonja Markić

Budući da su zajedničkim snagama bor vrlo brzo okitili, vatrogasci su im pokazali zaštitnu opremu koju koriste i vozilo koje im služi za odlazak na intervencije te što se sve u njemu nalazi.

Kao i kod svakog posjeta djece, bilo je tu puno pitanja na koja su im zapovjednica Jakupec i ostali djelatnici JVP-a rado odgovarali.

Tekst: Sonja Markić

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti